RETRAITEDAG - 8 OKTOBER 2022

Voorbij de waan van de dag, één dag bezig zijn met zingevingsvragen. Dat kan in de sfeervolle Dorpskerk van Zuidland. Anneke Klavers en ik, Gera van der Linden, zijn geestelijke begeleiders naast ons werk in de PKN. Op zaterdag 8 oktober bieden wij jou een boeiend programma aan. Middels meditatie, een aantal opdrachten en het delen met elkaar kom jij dichter bij jezelf en bij je Bron.

Wil jij op zaterdag 8 oktober in een rustige omgeving tijd nemen om de weg naar binnen te gaan? Geef je dan snel op, voor 1 oktober! Er kunnen maar maximaal 18 mensen aan meedoen.

Kosten: € 50 – € 60 naar draagkracht, dit is inclusief begeleiding, koffie/thee, lunch en avondmaaltijd (mochten de kosten een probleem zijn, neem dan even contact op, dan zoeken we naar een oplossing!)

Aanmelding: Stuur een mailtje naar: info@lichtopjeweg.nl, na aanmelding krijg je het bankrek.nr. zodat je het geld kunt overmaken.
Vermeld bij de aanmelding ook of je evt. dieetwensen hebt, dan proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Waar: Dorpskerk, Zuidland (Kerkstraat 8-10).

Vanaf 9.30 uur: inloop, met koffie en thee
10.00 uur: opening en korte viering
10.30 uur: gezamenlijk programma, waarbij ieder voor zich in stilte bezig gaat met een aantal opdrachten rond een thema.
11.30 uur: een Emmauswandeling of een vrije verwerking dmv schrijven of tekenen. Ook is er gelegenheid voor stille meditatie in de kerkruimte.
12.30 uur: lunch (geheel verzorgd)
13.30 uur: bibliobeeld of bibliodrama
15.15 uur: pauze
15.30 uur: meditatieve wandeling of geleide meditatie
16.15 uur: thematisch groepsgesprek met ruimte voor eigen verwerking (schrijven, tekenen, stille meditatie)
17.30 uur: avondmaaltijd (geheel verzorgd)
18.30 uur: terugblik op de dag
19.00 uur: afsluitende viering